Transparentni materijali

Transparentni materijali

Transparentni materijali su najvažniji deo transparentnih panela protiv buke. Omogućavaju efikasnu zvučnu izolaciju, a istovremeno  zbog svoje providnosti vozačima ne daju osećaj stešnjenosti i vizualno ih ne odvajaju od okoline. 

Transparentni paneli protiv buke Calvero su napravljeni od transparentnih punila renomiranih evropskih proizvođača. Imaju dug životni vek i jednostavni su za održavanje.

Transparentni materijali-ispune transparentnih panela protiv buke

Vrste transparentnih materijala

Akrilne ploče (PMMA)

Akrilne ploče su jedan od najprimerenijih materijala za izradu kvalitetnih transparentnih ograda protiv buke. Imaju ravnu, glatku površinu. Akrilne ploče odlikuje odlična transparentnost (svetlosna propustljivost) i dug životni vek. Akrilne ploče su dugotrajno otporne na UV zračenje i žutenje. 

·    standardne debljine (12, 15, 20 i 25 mm)

·    formati akrilnih ploča (širine do 2.050 mm, dužine do 6.000 mm)

·    boje: širok spektar transparentnih i netransparentnih boja

·    mogućnost izbora ekstradiranih (XT), livenih (GS) ili akrilnih ploča, ojačanih crnim ili prozirnim poliamidnim vlaknima.

Akrilne ploče su zaštićene polietilenskom zaštitnom folijom, koja štiti ploče od oštećenja tokom montaže. Zaštitnu foliju je potrebno odstraniti sa ploča odmah nakon izvršene montaže.

Akrilne ploče
Akrilne ploče sa poliamidnim vlaknima

Polikarbonatske ploče

Polikarbonatske ploče karakteriše visoka otpornost na udarce. Ploče su debljine 12,15 i 20 mm. Praktično se ne mogu se razbiti.

·    standardne debljine (12,15 i 20 mm)

·    formati polikarbonatskih ploča (širine do 2.000 mm, dužine do 6.000 mm)

·    boje - širok spektar transparentnih boja

Polikarbonatske ploče su zaštićene polietilenskom zaštitnom folijom, koja štiti ploče od oštećenja tokom montaže. Zaštitnu foliju je potrebno odstraniti sa ploča odmah nakon izvršene montaže.

Polikarbonatne ploče za ograde protiv buke

Želite opširnije informacije?

Multivario d.o.o.
Jedinščica 52
8000 Novo mesto
Slovenija
Tel: +386 590 45 360
Fax: +386 590 45 361
e-mail: info@multivario.si

KONTAKTIRAJTE NAS