LIVING

Living

LIVING - dekorativni, plastični proizvodi za „uradi sam“ upotrebu

Neprestani razvoj plastičnih ploča za kućnu upotrebu kompanije Polimark doveo je do razvoja porodice proizvoda sa zajedničkim imenom LIVING, koje je sinonim za brojne dekorativne, plastične proizvode, namenjeni „uradi sam“ (DIY) upotrebi.  Proizvodi su inovativni i cenovno pristupačni. Napravljeni su od kvalitetnih osnovnih materijala, kojima su dodane posebne obrade, boje i kreativne ideje.

Basic Mirror

Akrilna ogledala Basic Mirror su laka i bezbedna plastična ogledala. Na raspolaganju su u brojnim standardnim dimenzijama.

Opširnije

Plastonda Decor

Dekorativne, polipropilenske ploče, namenjene oblaganju zidova. Na zidove ih možemo pričvrstiti dvostranom lepljivom trakom ili poliuretanskimi elastičnim lepkovima. 

Opširnije

Plastonda Floor Basic

Dekorativne, polipropilenske ploče u crnoj, sivoj i beloj boji, namenjene zaštiti poda. Izuzetno lake, a iznenađujuće čvrste. Zbog posebnog oblika ih možemo brzo sastaviti i rastaviti.

Opširnije  

Plastonda Floor Decor

Štampane, dekorativne, polipropilenske ploče u tri boje. Izuzetno lake, a iznenađujuće čvrste. Zbog posebnog oblika ih možemo brzo sastaviti i rastaviti.

Opširnije  

Police Alu Color

Napravljene od kompozitnog materijala - aluminijum-polipropilen-aluminijum, su lake, a snažne police. Svaka polica ima površinu u dve boje, od kojih je jedna strana police u beloj, a druga strana u crnoj ili srebrnoj boji.

Opširnije  

Battisedia

Transparentna ili opalne ploče Poliver, namenjene zaštiti zidova od svakodnevnih udaraca.

Opširnije

Mat

Transparentna, neklizajuća zaštita od polietilena, namenjena zaštiti osetljivih podnih obloga pred oštećenjima od točkića kancelarijskih stolica i zaštiti tla od prljavštine.

Opširnije

Multivario d.o.o.
Jedinščica 52
8000 Novo mesto
Slovenija
Tel: +386 590 45 360
Fax: +386 590 45 361
e-mail: info@multivario.si