PROIZVODI ZA DOM

Proizvodi za dom

Proizvodi za dom- plastične ploče i dekorativni proizvodi italjanskog proizvođača i distributera Polimark za „uradi sam“ (DIY) upotrebu.

Tekniglass

plastične ploče za „uradi sam“ upotrebu.

TEKNIGLASS je porodica proizvoda od plastičnih ploča, italijanskog proizvođača Polimark, namenjenih „uradi sam“ (DIY) upotrebi. Ploče i folije proizvedeni su od različitih vrsta plastičnih materijala, što omogućava širok spektar korišćenja (zastakljivanje, dekorativni plastični elementi, podovi...)

Opširnije

Living

dekorativni, plastični proizvodi za „uradi sam“ upotrebu.

LIVING je zajednički naziv za brojne dekorativne, plastične proizvode italijanskog proizvođača Polimark, koji su namenjeni „uradi sam“ (DIY) upotrebi. Proizvodi su inovativni, izrađeni od kvalitetnih osnovnih materijala kojima su dodane specijalne obrade, boje i kreativne ideje. Omogućavaju uspešno izvođenje brojnih "uradi sam" projekata.

Opširnije

Proizvodi za dom-Tekniglass
Proizvodi za dom-Living

Kompanija Polimark, koja je proizvođač i distributer proizvoda Tekniglass i Living,  ima dugogodišnja iskustva sa izradom i nabavkom plastičnih, „uradi sam“ proizvoda. Polimark je počeo da proizvodi i prodaje veštačko, polistirensko steklo Poliver još početkom 1970. godine. Kompanija je do danas razvila široku paletu plastičnih ploča i proizvoda za „uradi sam“ (DIY) upotrebu, koja omogućavaju kućnim majstorima izvođenje brojnih „uradi sam“ projekata.

Dekorativni plastični proizvodi-Living

Posebna pažnja pri planiranju svih proizvoda posvećuje se jednostavnom rukovanju, montaži, čišćenju i održavanju. Proizvodi kompanije Polimark su moderni i prilagođeni svakodnevnoj upotrebi.

Njihova upotreba omogućava brojne nove mogućnosti i ideje pri opremanju i održavanju boravišnih objekata, uređivanju bašti i okoline domaćinstva.

 

Multivario d.o.o.
Jedinščica 52
8000 Novo mesto
Slovenija
Tel: +386 590 45 360
Fax: +386 590 45 361
e-mail: info@multivario.si